Download de factsheet Content Fotografie & Strategie abonnement

Ontdek hoe het contentfotografie abonnement werkt en wat de voordelen zijn van sales, marketing, content en fotografie in 1 abonnement.

Trust is built with consistency

Becoming

Nooit meer inspiratieloos en altijd beschikken over magazinestyle merkbeeld dat past bij wat jij wilt delen

Contentstrategie & -fotografie abonnement

Jouw salesdoelen en -mogelijkheden haarscherp in beeld, een daarop afgestemd en simpel marketingplan, je contentinhoud samen bepalen én om de maand magazinestyle contentfoto’s maken om je tijdlijn te rocken en harten te raken.

Je weet dat je consistent en frequent zichtbaar moet zijn online, maar het ontbreekt je aan focus op inhoud, de juiste beelden en vooral tijd om die content én planning steeds te maken.

Zichtbaarheid is een middel om je verhaal & waarde te delen met als doel: sales.
Zonder sales, geen marketing.

Wat Becoming is voor jou

Met Becoming krijg jij laserfocus door een op jouw business afgestemd salesplan voor de komende 6 maanden, de juiste marketingtools om die salesdoelen te halen, stem je de contentinhoud om de maand met ons af en combineer je dat met elke 2 maanden een magazinestyle contentshoot voor rakend en actueel beeld.

Wij zorgen voor de focus, de strategie, het beeld en de stok achter de deur. Jij hebt nooit meer stress over wat te plaatsen.

Becoming is voor bedrijven die gerichter zichtbaar willen zijn, af willen van incidenteel plaatsen en graag vanuit structuur en overzicht werken. Je hebt als bedrijf de wil om je marketingmiddelen strategisch in te zetten om je bedrijfsdoelen te behalen en bent niet gefocust op likes en volgers, maar op waarde en inhoud.

Doe mij die maar!

Becoming is de oplossing voor het opbouwen van een compleet een strategisch & visueel aantrekkelijk merk.

Wat je krijgt

Met Becoming zetten we je merkidentiteit neer als een huis

  • We zetten 1-op-1 jouw merkstrategie, salesplan, marketingdoelen en contentinhoud op voor de komende 6 maanden 
  • Je weet precies hoeveel sales die content moet opleveren (ja, content moet €’s opleveren, zichtbaarheid betaald de hypotheek niet namelijk)
  • Elke 2 maanden stemmen we 1-op-1 je contentinhoud, mood en beeld af
  • Elke 2 maanden kom je je foto’s maken passend bij de afgestemde inhoud (byebye winterkiekjes gepost in de zomer)
  • Je bent altijd actueel, afgestemd op je salesdoelen en vooral consistent in het laden van je merk met toffe magazinestyle beelden
  • Je content is helemaal gericht op je fanbase en niet op jou (daaaaag ik-drink-lachend-koffie-achter-mijn-laptop-mijn-een-hand-op-het-toetsenbord-foto’s)

€635,00

per maand

Ik ben klaar voor strategie, sales en fotografie

Benefits

Partnerschap

Een sales- en marketingpartner die fungeert als structuurmaker, richtinggever, stok achter de deur en met jou zorgt dat je boodschap in de harten van je publiek landt, met sales als resultaat.

Sales-, marketing- & contentplan ineen

Je gaat strategischer werken omdat er samenhang komt tussen je bedrijfsdoelstellingen, marketing, boodschap en beeld. Wij maken het plan.

Stressvrij

Met Becoming wordt social media weer een middel dat je inzet om businesswise te groeien. Geen stress meer over wat, hoe vaak en wanneer plaatsen.

Doe mij die maar!

Wij zijn Osees

Wij zien concepten en merken en zorgen dat anderen ze beleven.

In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 200 brands mogen ondersteunen bij hun merkpositionering, uitstraling, beleving en hebben we daar op volgend hun campagnes, websites, design, fotografie en video mogen maken.

Positioneren begint voor ons met model staan en letterlijk karakter tonen. Wij helpen jou een karakter bouwen en voorzien je van een merkpaspoort waarmee je volop kunt genieten van de reizen naar de harten van je publiek.

Download de factsheet Content Fotografie & Strategie abonnement

Ontdek waarom sales, marketing, content en fotografie niet zonder elkaar kunnen en betaalbaar zijn voor iedereen. 

Becoming Portfolio