fbpx

Trust is built with consistency

Becoming

Nooit meer inspiratieloos zijn, omdat je geen beeld hebt dat past bij waar je bent en wat je wilt delen

Content stress

Je weet dat je consistent en frequent zichtbaar moet zijn online, maar het ontbreekt je aan focus op inhoud, de juiste beelden en vooral tijd om die content én planning steeds te maken.

Inspiratieloos, jaloers en volledig overweldigd kom je uit de social tijdlijnen. Die trut is je voor en die eikel is bizar goed online. Jouw nieuw ontworpen kleding collectie is dus echt nog niet goed genoeg of je VIP dag nog niet op dat high-end level om te lanceren. Oh ja en je collega’s snappen niets van social media en waarom zij namens het bedrijf daar iets op zouden moeten plaatsen.

De gedachte aan content bedenken zorgt voor error in je hoofd.

Je bent standaard te laat met tijdig communiceren of lanceren en de salesresultaten zijn om te janken. (sales?? wat??)

Er is een remedie tegen de braakneigingen die bij je opkomen als je denkt aan content bedenken en maken of jezelf op foto te moeten zien.

And we’ve got your ba(c)k!
(nee, geen spuugbak 😉

Becoming is

  • jouw Iberogast tegen een strategieloze business en brand opbouwen zonder marketing- en salesplan
  • jouw stok achter de deur voor het behalen van je salesdoelen
  • zorgen dat jij elke 2 maanden 20 nieuwe beelden hebt waarmee je een jaloersmakende tijdlijn, nieuwsbrief en website neerzet die dus frequent van beeld en sfeer wijzigt. (handig voor Google)
  • altijd actueel en afgestemd zijn op wat je in je hoofd hebt en daarmee consistent je merk laden met scroll stoppende beelden en flawless lanceringen en aankondigingen.

Becoming is jouw Iberogast tegen een strategieloze business en brand opbouwen zonder marketing- en salesplan

Download de Factsheet & prijzenlijst


Wat je krijgt

Met Becoming zetten we je merkidentiteit neer als een huis

  • We zetten samen in een dag je strategie, inhoud en planning op voor de komende 6 maanden afgestemd op je marketingplan (en als je die niet hebt, maken we die)
  • Je weet precies hoeveel sales die content moet opleveren (ja, content moet €’s opleveren, zichtbaarheid betaald de hypotheek niet namelijk)
  • Elke 2 maanden kom je je foto’s maken passend bij de afgestemde inhoud (byebye winterkiekjes gepost in de zomer)
  • Je bent altijd actueel, afgestemd op je salesdoelen en vooral consistent in het laden van je merk met toffe magazinestyle beelden
  • Je content is helemaal gericht op je fanbase en niet op jou (daaaaag ik-drink-lachend-koffie-achter-mijn-laptop-mijn-een-hand-op-het-toetsenbord-foto’s)

€635,00

per maand

I want to Become a brand

Wij zijn Osees

Wij zien concepten en merken en zorgen dat anderen ze beleven.

In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 200 brands mogen ondersteunen bij hun merkpositionering, uitstraling, beleving en hebben we daar op volgend hun campagnes, websites, design, fotografie en video mogen maken.

Positioneren begint voor ons met model staan en letterlijk karakter tonen. Wij helpen jou een karakter bouwen en voorzien je van een merkpaspoort waarmee je volop kunt genieten van de reizen naar de harten van je publiek.

Becoming Portfolio

Call Now Button