Trust & Beauty

Trust & beauty is een middelgrote nagelsalon in de ‘PC Hoofdstraat’ van Arnhem.

In 2016 benaderde Onica de eigenaresse van de salon met een concreet voorstel hoe de salon uit te breiden en onderscheidend te maken in de Arnhemse markt van salons.

In het eerste werd een nieuwe huisstijl ontwikkeld, de salon verbouwd en werd het klantenbestand uitgebouwd van 2500 klanten naar 4500 vaste klanten op jaarbasis.

Ook werd er een kunstnagelabonnement ge├»ntroduceerd aan klanten om voor nog meer binding te zorgen. Ook kwam er een CRM en marketing systeem met een nieuwe online agenda die klanten in staat stelt om online hun afspraak in te plannen, te verzetten of te annuleren, feedback te geven op een behandeling, en de medewerkers hun behandelingsverslagen in dezelfde klantenkaart kwijt kunnen. Het systeem is gekoppeld aan de kassa en vormt daarmee een allround pakket waardoor T&B in een oogopslag zowel hun sales als hun financi├źn inzichtelijk hebben en getarget hun klanten kunnen benaderen.

In het tweede jaar werd het team en de interne processen geoptimaliseerd. Zo introduceerde Osees de sollicitatiedagen waarin nagelstylisten in groepen van 6 op een klant mochten laten zien wat ze in huis hadden en of ze op het niveau van Trust & Beauty kon schakelen en leveren.

De customer journey werd ontwikkeld waardoor de klant nog meer meegenomen wordt in wat het proces van kunstnagels zetten inhoudt, de medewerker persoonlijke relaties leerde opbouwen en gemeten kon worden wat klanten van iedere behandeling vinden.

Er werd in het 3e jaar fotoshoot opgezet om het nieuwe team te introduceren op de kerstkaart.

2019/2020 zijn we gestart om verdere uitbreiding van het concern te realiseren. Op de planning staat om T&B een Academy te maken waar thuiswerk nagelstylisten en anderen die het vak willen leren in kunnen stappen, stoellen kunnen huren en in een jaar tijd klaargestoomd worden om hun eigen salon te starten.