The only limit to your impact is your imagination and commitment

Brandfotografie

Je bedrijf in beeld brengen… Hoe doe je dat nou in stijl? Je merk positioneren en je eigen beeld inzetten om status te verkrijgen…Het blijft de dagelijkse uitdaging van veel bedrijven. Een ijzersterk merk uitdragen gaat namelijk niet over jou, maar juist over die klant.

Wij spiegelen graag jouw verhaal en missie zodat je(toekomstige) klant een gevoel van veiligheid, vertrouwen en actie krijgen. We lanceren jou zo rechtstreeks in de harten van je klant.

Wat als impact iets is dat al in ons zit en wacht om ontdekt te worden, zodat anderen jou kunnen zien én beleven…

Wat en voor wie

Impact brandfotografie is een verkorte fotoshoot met als doel jou  te spiegelen en je te overtuigen:
You are more then enough to spread your word and truth.

Impact is speciaal voor ondernemers die wel zichtbaar willen worden, maar in een vertrouwde omgeving zichzelf eerst gespiegeld willen zien. We spiegelen graag wie jij echt bent en wat je te brengen hebt.

Download de factsheet

De shoot

Je komt naar onze studio of door ons gekozen locatie. In een uur maak je kennis met Onica, het team en met onze werkwijze. Onica stelt je op je gemak begeleidt je met je posing, concept en boodschap. Na vijf minuten ben je de schijnwerpers vergeten en is het alleen nog maar fun. Dat uur vliegt voorbij.

Jij gaat naar huis met een flinke dosis zelfvertrouwen. Wij werken je beelden nog een beetje bij en dan zie je ze vanzelf in je mailbox verschijnen. Jouw eigen magazinestyle beelden met impact. …

Doutzen eat your heart out!


Wat je jezelf gunt

 • Brandstyle gesprek met moodboard
 • Styling van haar en make-up
 • Een shoot van een half uur waarin we je volledig begeleiden met posing, concept en boodschap
 • 2 Magazinestyle hoge resolutiebeelden met impact
 • Je zelfvertrouwen krijgt een boost (en je business ook)
 • Je ziet jezelf zoals anderen jou zien en beleven

€ 725,-

(ex btw)

Boek mijn impact shoot

Hoe het werkt

We houden van simpel en duidelijk:

 1. Je kiest voor ‘boeken’
 2. Je betaalt je boeking via iDeal
 3. Je komt in het scherm waar je je tijdslot voor de boeking kiest
 4. Je boekt ook gelijk een moment in om met ons kennis te maken en je wensen door te spreken
 5. Je stapt je verwenstoel in en wordt als een echte Doutzen verwend
 6. Na de shoot ontvang je je beelden in een online omgeving en maak je je eigen keuze
Boek mijn impact shoot
2 foto's te weinig en toch liever je eigen beeldbank aan foto's?
Bekijk de Brand Identity Shoot

Wij zijn Osees

Wij zien concepten en merken en zorgen dat anderen ze beleven.

In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 200 brands mogen ondersteunen bij hun merkpositionering, uitstraling, beleving en hebben we daar op volgend hun campagnes, websites, design, fotografie en video mogen maken.

Positioneren begint voor ons met model staan en letterlijk karakter tonen. Wij helpen jou een karakter bouwen en voorzien je van een merkpaspoort waarmee je volop kunt genieten van de reizen naar de harten van je publiek.

Over de fotograaf

Als Art director van Osees houdt Onica zich dagelijks bezig met het bouwen van strategische en  visueel aantrekkelijke merken. Ons team zet jaarlijks ruim 100 merken in de markt en ondersteund daarbij vooral op sales, marketing en beleving.

Voor een sterk merk kan fotografie niet ontbreken.

Onica ZIET overal mensen en merken met nog onbenutte potentie en mogelijkheden beyond limit. We heten niet voor niets Osees wat staat voor: Onica ziet.

Zij helpt je graag zien wat jij nog niet ziet, maar allang in jou zit. De fotoshoot met ons team is een beleving op zich. De beelden die daaruit voortkomen gaan het voor jou mogelijk maken jezelf in een ander licht te zien, je grootsheid te ontdekken…en tja dan is het aan jou of je klaar bent die grootsheid te gebruiken.

In 2018, 2019 en 2020 won Onica Bronze en Silver bij the Portrait Masters met meerdere fine art portretten.

Boek mijn impact shoot

Wat anderen zeggen

Ik deed deze shoot zonder te weten wat ik de wereld brengen echt wil. Mega confronterend jezelf door de ogen van een ander zien. Deze foto's waren toen een belofte voor waar ik nu sta. De energie die daar werd aangewakkerd heeft mij doen voelen dat ik van waarde ben en gezien mag worden. Het is een ongekend belangrijk onderdeel geweest in het helen van mijn vervormde zelfbeeld.
Dank je wel dat jij, Diana en Sabrina in mij geloofden. Ik kon het amper geloven. Jullie deden precies dat waar mijn hart van op en openspringt!
Uniekheid Zichtbaar maken en liefdevolle aandacht geven en de waarde laten voelen die iedereen waardig is.
Marlies van Dongen
Voyage by Marlies
Ik vond het doodeng maar ik ben door het team perfect opgevangen. De ongedwongen sfeer maakt dat je snel op je gemak bent. Alle adviezen zijn helder en goed toepasbaar in het dagelijks leven.De locatie was erg mooi lekker licht. De teamleden waren vriendelijk en enthousiast. Ik had het gevoel dat ik iedereen al jaren kende en dat maakte dat er ongedwongen sfeer was. Soms moet je dingen doen die buiten je comfort zone liggen. En het team van Onica zorgt ervoor dat je je grenzen durft te verleggen en anders naar jezelf gaat kijken. Bedankt 🙂
Gerlinde Scheper
Gerlinde Scheper advies
Ik was vanaf moment 1 fan van de foto's die Onica maakt. Ik had dan ook een blind vertrouwen dat zij mijn meest mooie en krachtige zelf perfect op de foto zou krijgen.Ik vond het heerlijk om even een touch-up van mijn make-up te krijgen en om samen met de styliste te kijken naar de kleding die ik had meegenomen. We waren er snel uit! De locatie was prachtig met heel veel licht en mogelijkheden om allerlei settings te creëren. Alsof je steeds ergens anders bent. Tijdens de shoot liet Onica mij af en toe een paar foto's zien op haar camera. Wow, ben ik dat?
Prachtig, al zeg ik het zelf.
Anne Wierckx
Anne Wierckx VA
Boek mijn impact shoot

Wie je voor gingen