The only limit to your impact is your imagination and commitment

Impact Profielfoto

Aankomende profielfotodagen

maart & april

Jezelf op beeld (terug)zien… Het blijft een lastig iets. We maken namelijk allemaal in ons hoofd een eigen beeld van hoe we graag gezien willen worden. 
Gespiegeld worden betekent dat de ander jou ziet zonder al je tekortkomingen, zonder die vetrolletjes en zonder die scheve neus. In het echt zien mensen je energie, je nieuwsgierigheid en je passie om hen alles te geven wat je hebt.

Wat als impact iets is dat al in ons zit en wacht om ontdekt te worden, zodat anderen jou kunnen zien én beleven…

Wat en voor wie 

Impact profielfoto is een verkorte fotoshoot met als doel jou te spiegelen en je potentiële klant te overtuigen van jouw kracht en waarde.

Impact is speciaal voor ondernemers die zichtbaar willen worden en drempel van voor de camera verschijnen onder begeleiding willen overstappen. We spiegelen graag wie jij echt bent en wat je te brengen hebt.

Download de factsheet

De shoot

In een uur maak je kennis met Onica, het team en met onze werkwijze. Onica stelt je op je gemak begeleidt je met je posing, concept en boodschap. Na vijf minuten ben je de schijnwerpers vergeten en is het alleen nog maar fun. Dat uur vliegt voorbij.

Jij gaat naar huis met een flinke dosis zelfvertrouwen. Wij werken je beelden nog een beetje bij en dan zie je ze vanzelf in je mailbox verschijnen. Jouw eigen magazinestyle beelden met impact. …

Doutzen eat your heart out!

 


Hoe het werkt

We houden van simpel en duidelijk:

1) Je kiest voor ‘boeken’

2) Je betaalt je boeking via iDeal

3) Je komt in het scherm waar je je tijdslot voor de boeking kiest

4) Wij bellen je gelijk om met ons kennis te maken en je wensen door te spreken

5) Je stapt je verwenstoel in en wordt als een echte Doutzen verwend

6) Na de shoot ontvang je je beelden in een online omgeving en maak je je eigen keuze

Boek mijn impact shoot

Wat je jezelf gunt

  • Styling van haar en make-up
  • 3 kledingwissels
  • Een shoot van half uur waarin we je volledig begeleiden met posing, concept en boodschap
  • 5 Magazinestyle hoge resolutiebeelden met impact
  • Je zelfvertrouwen krijgt een boost (en je business ook)
  • Je ziet jezelf zoals anderen jou zien en beleven

€ 715,-

(ex btw)

Boek mijn impact shoot

Wij zijn Osees

Wij zien concepten en merken en zorgen dat anderen ze beleven.

In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 200 brands mogen ondersteunen bij hun merkpositionering, uitstraling, beleving en hebben we daar op volgend hun campagnes, websites, design, fotografie en video mogen maken.

Positioneren begint voor ons met model staan en letterlijk karakter tonen. Wij helpen jou een karakter bouwen en voorzien je van een merkpaspoort waarmee je volop kunt genieten van de reizen naar de harten van je publiek.

Over de fotograaf

Als Art director van Osees houdt Onica zich dagelijks bezig met het bouwen van strategische en  visueel aantrekkelijke merken. Ons team zet jaarlijks ruim 100 merken in de markt en ondersteund daarbij vooral op sales, marketing en beleving.

Voor een sterk merk kan fotografie niet ontbreken. 

Onica ZIET overal mensen en merken met nog onbenutte potentie en mogelijkheden beyond limit. We heten niet voor niets Osees wat staat voor: Onica ziet.

Zij helpt je graag zien wat jij nog niet ziet, maar allang in jou zit. De fotoshoot met ons team is een beleving op zich. De beelden die daaruit voortkomen gaan het voor jou mogelijk maken jezelf in een ander licht te zien, je grootsheid te ontdekken…en tja dan is het aan jou of je klaar bent die grootsheid te gebruiken.

In 2018, 2019 en 2020 won Onica Bronze en Silver bij the Portrait Masters met meerdere fine art portretten.

Boek mijn impact shoot

Wat anderen zeggen

Ik deed deze shoot zonder te weten wat ik de wereld brengen echt wil. Mega confronterend jezelf door de ogen van een ander zien. Deze foto's waren toen een belofte voor waar ik nu sta. De energie die daar werd aangewakkerd heeft mij doen voelen dat ik van waarde ben en gezien mag worden. Het is een ongekend belangrijk onderdeel geweest in het helen van mijn vervormde zelfbeeld.
Dank je wel dat jij, Diana en Sabrina in mij geloofden. Ik kon het amper geloven. Jullie deden precies dat waar mijn hart van op en openspringt!
Uniekheid Zichtbaar maken en liefdevolle aandacht geven en de waarde laten voelen die iedereen waardig is.
Marlies van Dongen
Voyage by Marlies
Ik vond de hele dag echt ZO tof!! Eerst lekker ontspannen met Diana. Haar, make-up, er werd echte tijd voor genomen en was al een gezellige start van de dag. Sabrina had mijn kleding al netjes klaar gehangen en zorgde ervoor dat alles tot in detail goed zat. Die droge humor van haar moet ik nog steeds om lachen 😉 Ik had uiteindelijk dus niet heel veel nodig om te kunnen ontspannen voor de lens. Onica gaf echt enorm goede aanwijzigingen, waardoor ik meteen alle vertrouwen had dat het goed zou komen met deze shoot 😉 Deze vrouw weet wat ze doet! Ik voelde me door haar comfortabel, blij en zelfverzekerd, meer heb je niet nodig tijdens een shoot.
Evelien Baert
Pulz Design
In één woord ONTSPANNEN. Er wordt een sfeer gecreëerd dat je het vertrouwen geeft dat je dit aandurft. Ook was er ruimte voor het tonen van mijn kwetsbaarheid. Heerlijk als je helemaal opgemaakt wordt, je haar gedaan wordt en aangekleed wordt 🙂 Het was echt een dag helemaal voor mij. Ik had wat tijd nodig om losser te worden. Het voelde eerst wat ongemakkelijk om te poseren. Ik sta meestal aan de andere kant van de camera. Maar ik heb zeker mijn grenzen verlegd en beeld van mezelf vast laten leggen van kanten die ik veelal onbelicht laat. Ik was blij verrast en het is een eerste stap naar het écht durven zien van mezelf.
Chantal Duijvestein
Tallies Creation
Boek mijn impact shoot

Wie je voor gingen