Masterclass

Leiderschap en Merkfundament:
De sleutels tot
bedrijfsgroei

28 maart 9-10.30u

Nu Aanmelden

Aanmelden


Sprekers

Onica van Heusden
Onica van Heusden

Brand Strategist

Onica is creatief aanjager en brand strategist bij Osees. Haar missie? Onvergetelijke banden smeden tussen merken en mensen. Binnen Osees richt zij zich op het (her)ontwikkelen van merken en de (he)art direction.

Faroshia Ashley
Faroshia Ashley

Executive Coach

Faroshia coacht en traint ondernemende leiders naar excellent leiderschap. Haar missie? Doorgewinterde en ambitieuze ondernemers en managers in staat stellen uit te blinken in leiderschap.

4 stappen voor bedrijven in en naar transitie
Een 90-minuten masterclass speciaal voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende professionalisatie- en groeifase.
 
In deze gratis masterclass gaan we dieper in op de fundamentele gebieden die essentieel zijn voor de volgende groeifase van je bedrijf. We zullen ontdekken hoe je:

  • Van Management naar Leiderschap overgaat:
    Maak de transitie van operationeel beheer naar visionair leiderschap. Leer de essentiële vaardigheden voor effectieve communicatie en inspiratie.
  • Brand Living Integreert:
    Intern is de basis voor extern. Door missie, visie, kernwaarden en cultuur te herstellen en belichamen, leg je de fundering voor authentieke externe groei.
  • Standaardisatie Implementeert:
    Versterk je merk met gestandaardiseerde processen en kaders. Aan de hand van case studies leer je hoe dit in de praktijk werkt.
Je kunt pas uitbouwen met je organisatie als je fundament verstevigd is. Veel leiders en managers denken dat groei begint met iets nieuws, maar echte groei start vanuit wat er al ontkiemd is. De basis is er al, jij moet hem strategisch verstevigen om van fluide naar futureproof te gaan.
 
Deze masterclass is jouw kans om de leiderschaps-, merk-, en cultuurstrategieën te ontdekken die jouw bedrijf niet alleen laten groeien, maar ook een duurzame toekomst garanderen.