Onica van Heusden – Bergraaf

Creative Strategist & Art Director

Hi,

Welkom bij Osees. Ik ben Onica, Creative art director en drijvende kracht voor en achter Osees.

Wie ik ben? Onica: de bedenker, verbinder, gunner en gegunde, de raket🚀, de intercity, de recalcitrante allesdoener die met liefde en passie merken met mensen verbind.

Ik pel je kaal en geef je je oorspronkelijke identiteit terug. Ik inspireer en motiveer en zet je er toe aan je eigenaarschap te pakken en te doen.

Ik breng alles terug tot jouw kern, je bedrijf, je concept, je marketing, je communicatie en alles daaromheen.
Terwijl ik anderen “aan“ zet tot doen, doe ik net zo hard mee. Ik probeer, reflecteer, inspireer en motiveer met merken die strategisch en vanuit het hart anderen willen bereiken en verrijken.

Gunnen staat centraal in onze aanpak. Mijn ervaring? Gunnen begint bij jezelf zijn, jezelf delen en jezelf laten zien! En ik help andere merken graag bij het herontdekken van hun brand, strategisch marketing & sales er aan toe te voegen en online zichtbaar te maken, zodat ook zij hun business kunnen uitbreiden. Samen brengen wij jouw bedrijfsconcept naar een hoger plan, maken je totale bedrijf klaar voor dat concept en leggen de basis voor de juiste beleving en ervaring van jou als merk. Samen met ons team aan gedreven vakidioten toveren we een smile op de gezichten van je (toekomstige nieuwe) klanten.

Toe aan een spiegel én een bizar toffe reis naar beyond the sky? Don’t worry about strategiegesprekken inplannen: Wij stammen nog uit de prehistorie: je kunt me gewoon rechtstreeks bellen.

Tot snel!

Ontdek hoe we jouw brand kunnen uitbouwen

Positionering
Poseren
Portfolio