Diana van Ginkel

Hoofd Make-up & HaarStyling

Mijn naam is Diana van Ginkel, gediplomeerd hairstylist,- make-up artist en -docent.

Destijds heb ik de vakopleiding Visagie, Masterclass Visagie, Masterclass Hairstyling afgerond aan de Hogeschool voor Visagie Mieke Petite te Amsterdam. En om mijn klanten het beste te bieden, laat ik mij regelmatig bijscholen op het gebied van make-up en hairstyling en ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan nadenken over de schadelijke stoffen voor huid en haar en het dierenleed wat zich in de wereld afspeelt. Helaas ook in de Haar en make-up industrie. Daarom is mijn streven om alleen nog maar diervriendelijke en zoveel mogelijk Vegan en Biologische producten te gebruiken.

Nog voordat je in mijn Osees stoel komt te zitten heb ik alle ins en outs met je besproken, weet ik exact hoe je haar en make-up jouw look, feel & brand gaat ondersteunen en hoe we de beste versies van jouw verhaal gaan vertellen. Dat maakt dat moment bij mij in de stoel vooral een en al ontspanning en verwennerij. Ik blijf aanwezig op de set om jou of de modellen die jouw merk vertegenwoordigen tip top eruit te laten zien.

Ik kijk er naar uit jouw brandstory te vertellen.