Download de gratis profielfoto factsheet

Ontdek waarom een nieuwe profielfoto verder gaat dan een snelle foto. En lees alles over onze volledig verzorgde profielfotodag inclusief haar en make-up.

[activecampaign form=67]

Over de profielfotodagen

Op deze profielfotodag leggen we jou een uur lang in de watten met visagie en styling en leggen we jou vast zodat jij je tijdlijn kunt opschudden en je boodschap weer duidelijk overbrengt op de doelgroep die je graag bereiken wil.

Impact is speciaal voor ondernemers die meer zichtbaar willen worden, maar in een vertrouwde omgeving zichzelf eerst gespiegeld willen zien.
We spiegelen graag wie jij echt bent en wat je te brengen hebt.

Download de gratis profielfoto factsheet

[activecampaign form=67]

Wat anderen zeggen

Ik deed deze shoot zonder te weten wat ik de wereld brengen echt wil. Mega confronterend jezelf door de ogen van een ander zien. Deze foto's waren toen een belofte voor waar ik nu sta. De energie die daar werd aangewakkerd heeft mij doen voelen dat ik van waarde ben en gezien mag worden. Het is een ongekend belangrijk onderdeel geweest in het helen van mijn vervormde zelfbeeld.
Dank je wel dat jij, Diana en Sabrina in mij geloofden. Ik kon het amper geloven. Jullie deden precies dat waar mijn hart van op en openspringt!
Uniekheid Zichtbaar maken en liefdevolle aandacht geven en de waarde laten voelen die iedereen waardig is.
Marlies van Dongen
Voyage by Marlies
Ik vond het doodeng maar ik ben door het team perfect opgevangen. De ongedwongen sfeer maakt dat je snel op je gemak bent. Alle adviezen zijn helder en goed toepasbaar in het dagelijks leven.De locatie was erg mooi lekker licht. De teamleden waren vriendelijk en enthousiast. Ik had het gevoel dat ik iedereen al jaren kende en dat maakte dat er ongedwongen sfeer was. Soms moet je dingen doen die buiten je comfort zone liggen. En het team van Onica zorgt ervoor dat je je grenzen durft te verleggen en anders naar jezelf gaat kijken. Bedankt 🙂
Gerlinde Scheper
Gerlinde Scheper advies
Ik was vanaf moment 1 fan van de foto's die Onica maakt. Ik had dan ook een blind vertrouwen dat zij mijn meest mooie en krachtige zelf perfect op de foto zou krijgen.Ik vond het heerlijk om even een touch-up van mijn make-up te krijgen en om samen met de styliste te kijken naar de kleding die ik had meegenomen. We waren er snel uit! De locatie was prachtig met heel veel licht en mogelijkheden om allerlei settings te creëren. Alsof je steeds ergens anders bent. Tijdens de shoot liet Onica mij af en toe een paar foto's zien op haar camera. Wow, ben ik dat?
Prachtig, al zeg ik het zelf.
Anne Wierckx
Anne Wierckx VA
Boek mijn impact shoot

Over de fotograaf

Als Art director van Osees houdt Onica zich dagelijks bezig met het bouwen van strategische en  visueel aantrekkelijke merken. Ons team zet jaarlijks ruim 100 merken in de markt en ondersteund daarbij vooral op sales, marketing en beleving.

Voor een sterk merk kan fotografie niet ontbreken.

Onica ZIET overal mensen en merken met nog onbenutte potentie en mogelijkheden beyond limit. We heten niet voor niets Osees wat staat voor: Onica ziet.

Zij helpt je graag zien wat jij nog niet ziet, maar allang in jou zit. De fotoshoot met ons team is een beleving op zich. De beelden die daaruit voortkomen gaan het voor jou mogelijk maken jezelf in een ander licht te zien, je grootsheid te ontdekken…en tja dan is het aan jou of je klaar bent die grootsheid te gebruiken.

In 2018, 2019 en 2020 won Onica Bronze en Silver bij the Portrait Masters met meerdere fine art portretten.

Boek mijn impact shoot

Download de gratis profielfoto factsheet

[activecampaign form=67]